follow Catalog firme » Agricultura » Utilaje agricole » Tractoare » Judetul ILFOV
  home     Tractoare   Judetul ILFOV

Tractoare Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru tractoare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tractoare japoneze iseki, tractoare japoneze kubota, tractoare japoneze, tractoare japoneze shibaura, tractoare japoneze hinomoto, tractoare japoneze yanmar (CLINCENI, ILFOV)
Tractoare japoneze rulate in stare foarte buna de functionare. Preturile sunt finale. Toate tractoarele sunt inspectate tehnic de catre partenerul nostru din Japonia si au revizia efectuata in Romania. Tractorul se poate transporta gratuit pe o raza de 100Km. Din luna august 2016 s-a infiintat un parteneriat Romano-Japonez care isi propune sa faca posibila utilarea micilor fermieri, cat si a gospodariilor proprii cu..
0761 *** ***Click aici!
tractari tractoare, transport tractoare (JILAVA, ILFOV)
Oferim servicii de tractare auto si utilaje 24h/24h, 7 zile din 7, in Bucuresti, National cat si International, pentru buldoexcavatoare, cilindru compactor, stivuitoare, autoturisme (noi, defecte sau avariate), autoutilitare ( N1=auto cu masa maxima 3,5 To, N2 = auto cu masa maxima 7,5 To , N3= auto cu masa mai mare de 12 To), rulote, containere, cat si transportul utilajelor agricole (tractoare..
0721 *** ***Click aici!
tractoare cu pedale (Ilfov, ILFOV)
Un Magazin Online cu articole pentru copii : carucioare, tobogane, casute pentru joaca, balansoare, masinute electrice, biciclete, rechizite, creatie, locuri de joaca, hainute, ora mesei, role. Micul-univers.ro este un magazin de jucarii si articole pentru copii operat de catre S.C. Ameris Online S.R.L. Magazinul se adreseaza clientilor cu o gama variata de produse incepand de la cea mai frageda varsta si totalizand..
0723 *** ***Click aici!
tractoare (BERCENI, ILFOV)
Obiectul principal de activitate este comercializarea de piese de schimb si consumabile in gama Agri incepand de la filtre, uleiuri, rulmenti, etansari, curele, lanturi si pana la accesorii de utilaje, transmisii si motoare. Activam in industrie din 2005, din 2016 am trecut printr-un proces de rebranding devenind Active Industrial Solutions, marindu-ne si domeniul de acoperire al industriei. Produsele comercializate sunt de marca: SKF,..
0770 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie